ISO 22308-1:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٧ يناير ٢٠٢١
Cork bark selected as bottling product — Part 1: Sensory evaluation — Methodology for sensory evaluation by soaking
ملفات الوثيقة ISO 22308-1:2021
الإنجليزية
7 صفحات
الإصدار الحالي
31.18 OMR
مجال الوثيقة ISO 22308-1:2021
This document defines a test method for the detection, qualification and possible assessment of odours/flavours exogenous to cork bark selected as bottling product in contact with beverages, still, sparkling and sparkling wines, alcohols and spirits, beers and ciders.
This document is applicable to:
— cork bark selected as bottling product in all its forms;
— all cork components of cork stoppers: granules, discs, bodies and shanks;
— all types of cork stoppers, semi-finished (shaped), semi-finished (semi-finished stoppers possibly washed and possibly colmated and/or coated) or ready for use (semi-finished stoppers, possibly branded and surface treated).
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 13909-8:2025
مواصفة قياسية دولية
Coal and coke — Mechanical sampling — Part 8: Methods of testing for bias

ISO/IEC 16466:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — 3D printing and scanning — Assessment methods of 3D scanned data use in 3D printing


ISO 18960:2025
مواصفة قياسية دولية
Security controls and implementation for third party payment service providers — Guidance and requirements

ISO 5684:2025
مواصفة قياسية دولية
Adhesives — Floor covering adhesives and products for flooring installation — Assessment and classification of low volatile organic compound (VOC) products
