ISO 22308-1:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٧ يناير ٢٠٢١

Cork bark selected as bottling product — Part 1: Sensory evaluation — Methodology for sensory evaluation by soaking

ملفات الوثيقة ISO 22308-1:2021

الإنجليزية 7 صفحات
الإصدار الحالي
31.11 OMR

مجال الوثيقة ISO 22308-1:2021

This document defines a test method for the detection, qualification and possible assessment of odours/flavours exogenous to cork bark selected as bottling product in contact with beverages, still, sparkling and sparkling wines, alcohols and spirits, beers and ciders.

This document is applicable to:

— cork bark selected as bottling product in all its forms;

— all cork components of cork stoppers: granules, discs, bodies and shanks;

— all types of cork stoppers, semi-finished (shaped), semi-finished (semi-finished stoppers possibly washed and possibly colmated and/or coated) or ready for use (semi-finished stoppers, possibly branded and surface treated).

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 9241-171:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of human-system interaction — Part 171: Software accessibility
ISO 21557:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Mining — Mining methods — Classification and specification
ISO 8347:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Measurement procedures associated with the chain of custody in native tropical forest management areas
ISO 37306:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Liquid petroleum products — Determination of distillation characteristics at atmospheric pressure — Micro-distillation